Televizor LED LG Smart TV 49UK6470plc Review

Televizorul LED LG Smart TV de 123 cm este o alegere potrivita pentru tine daca iti doresti sa vezi emisiunile preferate si filmele cele mai noi la o calitate exceptionala a imaginii si sunetului. Avand o diagonala de 123 cm te ajuta sa il pozitionezi in orice camera doresti si te poti bucura de caracteristicile sale deosebite si de tehnologia integrata de rang inalt.

design si conectivitate LG 49UK6470plc

Design si conectivitate LG 49UK6470plc

Designul modern si simplu al acestui televizor il face sa fie potrivit pentru tine, indiferent de alegerile si gusturile tale. Astfel incat se integreaza imediat in orice fel de camera, in orice tip de arhitectura de interior, fiind in acelasi timp discret si prezent vizual. Are o margine neagra, neutra, care poate sa fie perfecta pentru casa ta.

Televizorul LED LG Smart TV este wireless, are bluetooth, are iesire LAN Rj 45, RF 2, Support CI Plus, doua iesiri USB, 1 Component comun cu intrarea Composite si trei iesiri HDMI. Toate acestea aduc televizorului o versatilitate buna si variante de utilizare multiple, care il fac perfect pentru a fi folosit in multe forme.

Faptul ca are 123 cm in diagonala este un avantaj ce tine de aspect si de functionalitate. Designul sau simplu si faptul ca are o dimensiune potrivita, sunt calitati care il fac sa fie in topul listei de alegeri.

Vezi Pretul!

sunet LG 49UK6470plc

Caracteristici superioare de sunet LG 49UK6470plc

In ceea ce priveste sunetul, faptul ca este Stereo, ajuta in a reda corect sunetele din natura sau cele ce sunt din parti diferite. Aceste sunete se vor emite corect, la fel ca in realitate, ajutand orice film sa fie perceput intens si clar. Avand si functia Ultra Surround, se ascut sunetele si boxele ofera dispuneri de inalta calitate a sunetelor din directii diferite, fiind o functie audio total inteligenta.

Magic Sound Tunning este o functie prezenta intre specificatiile tehnice ale televizorului LG Smart TV si inseamna ca duce sunetul in telecomanda pentru a optimiza felul in care este redata partea audio in camera in care esti cand te uiti la TV.  Alte caracteristici speciale sunt: HI-FI Audio si Clear Sound III.

Performanta video si functii specialeLG 49UK6470plc

Televizorul are 4K Ultra HD, care reprezinta un standard actual de inalta calitate a redarii, avand o rezolutie de 4 ori mai mare decat a modelelor Full HD. Astfel ca o imagine ca aceasta are un nivel ridicat de imagine, cu niste contraste si culori iesite din comun din punct de vedere al redarii. Vei fi impresionat de modul in care sunt vazute si de felul in care te fascineaza ceea ce vezi. True Color Accuracy este o alta functie care te ajuta sa vezi culorile asa cum sunt in realitate si iti dau posibilitatea sa te bucuri de calitatile tehnologiei de nivel ridicat.

Televizorul are player multimedia ridicat, putand sa te lase sa fii la curent cu noutatile din orice domeniu, la o simpla atingere. De asemenea se pot reda cu ajutorul lui filmele, fotografiile sau muzica de pe orice dispozitiv USB.

pareri LG 49UK6470plc

Pareri LG 49UK6470plc

Unele pareri ale consumatorilor pot sa spuna ca designul piciorului sau este prea simplu sau ca telecomanda nu este cea mai frumoasa, insa calitatile sale care nu sunt de neglijat il ridica in randul celor care doresc sa isi cumpere un nou televizor. Asadar, daca esti dintre cei care vor sa aiba un televizor Smart 4K Ultra HD, care reuseste sa redea atat imaginea, cat si sunetul la un nivel ridicat, atunci aceasta poate fi o alegere inteleapta. Firma de renume si diagonala sa sunt doar cateva dintre calitatile sale importante, care il recomand in randul televizoarelor Smart.

Oferte LG 49UK6470plc

Vezi Pretul!

Televizor LED LG Smart TV 49UK6470plc Review
Televizor LED LG Smart TV 49UK6470plc Review

Vrem sa auzim parerea ta

Lasa un comentariu

Cel mai bun televizor
Logo