Televizor OLED Smart LG OLED55C8PLA Review

Televizorul OLED Smart LG ofera o experienta vizuala si auditiva de neuitat si ajuta oamenii sa fie fascinati de filmele, emisiunile si concertele pe care le urmaresc. Oricine adora sa vada un film cu o tehnologie 4K Ultra HD, poate alege aceasta varianta de televizor, care va crea o poveste de neuitat.

Design si conectivitate LG OLED55C8PLA

Design si conectivitate LG OLED55C8PLA

Designul futurist si elegant, modern si simplu in acelasi timp, poate sa bucure privirea si sa il faca sa fie usor de integrat oriunde. De fapt, va aduce un plus de imagine in orice casa si atunci cand va fi deschis, va ridica nivelul de decor al spatiului prin claritatea imaginilor redate. Dimensiunea diagonalei, de 139 de cm, poate sa fie varianta perfecta pentru o incapere care are nevoie de aceasta adaugire. Este o alegere ce tine de nevoile omului care doreste sa il utilizeze si cu siguranta ca daca il alegi, te vei bucura de ceea ce ai achizitionat.

In ceea ce priveste caracteristicile legate de conectivitate, este important de stiut ca ofera o gama larga de optiuni in acest sens. El are conectivitate Wireless, facand posibila vizualizarea filmelor pe HBO GO sau Netflix, are 3 iesiri USB, 1 iesire AV, 2 iesiri RF, 4 iesiri HDMI, are Slot CI+, 1 iesire RJ-45, 1 jack de 3,5 mm. Toate acestea ii dau versatilitate si posibilitatea  de a fi complet si complex in desfasurarea actiunilor de conectare prin diverse mijloace.

Sunet LG OLED55C8PLA

Caracteristici superioare de sunet LG OLED55C8PLA

Sunetul oferit de acest televizor este superior, fiind ajutat si sustinut de tehnologii inalte, precum Clear Voice III, LG Sound Sync. Dolby Atmos reda curat si real sunetele oricarei miscari, fiind considerat un standard de sistem si  calitate a domeniului de fata. Sunetul este surround, punand omul in mijlocul actiunii, auzindu-se 360 de grade.

Performanta video si functii speciale LG OLED55C8PLA

In ceea ce priveste partea video, aceasta este de inalta calitate a redarii, fiind Dolby Vision, care completeaza frumos Dolby Atmos, sunetul clar si realist. Advenced HDR by Technicolor este varianta care imbunatateste experienta cinematografica si aduce omul in a putea experimenta ceea ce a vrut cu adevarat sa prezinte regizorul care a directionat, conceput filmul.

Vezi Pretul!

Sistemul webOS este pe cat de simplu, pe atat de intuitiv si ajuta orice om sa poata sa intre in aceasta lume a divertismentului. De asemenea este compatibil cu telecomanda Magic Remote, o alta preferata a celor ce adora functiile Smart TV.

O alta caracteristica interesanta a acestui televizor este Magic Zoom, care te lasa sa experimentezi, sa te joci si sa maresti orice zona doresti. Practic, nu vei rata nici un detaliu din ceea ce doresti sa vezi mai de aproape. In acest moment exista chiar si posibilitatea de a mari si inregistra astfel ceea ce vezi.

Modul de vizualizare 360 de grade este cel care iti permite sa vezi fotografiile tale realizate 360, fara sa ai nevoie de nimic altceva. Poti sa te bucuri de orice ai creat, de amintirile tale sau de fotografiile descarcate de pe internet, direct, fara nici o alta problema.

Pareri LG OLED55C8PLA

Pareri LG OLED55C8PLA

Persoanele care au cumparat acest televizor OLED Smart LED LG de 139 cm au avut si pareri ce au inclus faptul ca este un televizor fragil, care este extrem de subtire. Cu siguranta ca are un design modern, care poate sa fie apreciat ca atare si pozitionat in locul si in modul potrivit, cu grija pentru caracteristicile sale de design. Cu alte cuvinte, este de evitat inclinarea excesiva, care poate face televizorul sa se indoaie.

Calitatile sale sunt legate de calitatea inalta a sunetului si imaginilor, precum si cele legate de functiile sale Smart.

Oferte LG OLED55C8PLA

Vezi Pretul!

Televizor OLED Smart LG OLED55C8PLA Review
Televizor OLED Smart LG OLED55C8PLA Review

Vrem sa auzim parerea ta

Lasa un comentariu

Cel mai bun televizor
Logo