Oferte Televizoare Black Friday

Oferte Televizoare Black Friday 2024

ghid cumparare televizoare de Black Friday

Televizoarele sunt printre cele mai comercializate si dorite produse de Black Friday. Fiind folosite zilnic si nelipsite din casele noastre, intotdeauna este loc de unul mai bun, intrucat acestea ne ajuta la indeplinirea a multor activitati placute, precum vizionarea de filme / stiri / sporturi / documentare, jucatul pe consola, navigarea pe internet si alte derivate ale acestora.

Mai mult de-atat, atunci cand se apropie perioada de reduceri si oferte la televizoare de Black Friday, este bine sa avem in plan niste optiuni pe care probabil in afara reducerilor nu ni le-am putea permite, pentru a ne asigura ca nu doar c-am beneficiat de-o reducere mare, dar si ca ne-am cumparat televizorul pe care ni-l dorim.

Asadar, pentru a veni in sprijinul dvs., ne-am decis sa deschidem aceasta sub-pagina cu super oferte televizoare de Black Friday, pe care o vom tine la curent cu cele mai noi oferte, reduceri si promotii pentru televizoare de Black Friday pe intreaga perioada a anului!

Reduceri si Oferte Televizoare Black Friday 2024

De pe cele 4 link-uri de mai jos puteti gasi cele mai noi oferte si reduceri la televizoare, indiferent de perioada anului!

black friday televizoare emag
oferte televizoare ITGalaxy
black friday televizoare pcgarage
black friday televizoare evomag

Reduceri Televizoare Black Friday 2024

Samsung 65RU7372
Samsung 55TU8372
Sony 49XH8096 Smart LED Android 4K Ultra HD
Sony Android 32W800
LED Smart Panasonic
Panasonic TX
LED Smart LG 50UM7450PLA
LG 43UP78003LB
Televizor Philips 58PUS7805
Philips 58PUS7805
Televizor QLED Samsung 43Q60RA
Samsung 50Q60TA
Televizor LED Smart Android Philips 43PUS7304
Philips 50PUS8545/12
Televizor LED Smart Samsung 50RU7092
Samsung 55TU7092
LED Smart Horizon, 140 cm, 55HL9730U, 4K Ultra HD
Horizon 39HL6330H
Televizor Smart Android LED Tesla 43S605BFS
Tesla 43S605BFS

Televizoare Black Friday 2024 - Ce Trebuie Sa Stii

Pregatirea pentru ofertele la televizoare de Black Friday trebuie sa inceapa cu cel putin cateva zile sau saptamani inaintea promotiilor, pentru a avea timp sa studiem piata, precum si modelele sau caracteristicile pe care le dorim

Cu cat suntem mai pregatiti, cu atat putem gasi produsul dorit si plasa comanda mai repede, asadar, sa trecem peste cele mai importante caracteristici atunci cand incercam sa cumparam un televizor bun de Black Friday:

  • dimensiunea televizorului – pentru a nu comanda un televizor mai mare/mic decat spatiul disponibil;
  • rezolutia si calitatea dorita;
  • conectivitatea, de preferinta WiFi integrat, slot CI+, intrari USB/HDMI si iesire digitala optica;
  • aplicatiile disponibile Smart TV (daca optam pentru un Smart TV), de regula cu cat este mai cunoscuta marca TV-ului (Samsung, LG, Philips, etc.), cu atat are toate aplicatiile necesare disponibile;
  • pretul, ideal ar trebui sa cunoastem pretul televizorului dorit inca dinaintea promotiilor (adaugandu-l din timp pe lista de favorite), pentru a ne asigura ca este o reducere buna.

Pregatirea pentru un Televizor bun de Black Friday 2024

Atunci cand dorim sa cumparam un televizor bun, in special cu ocazia ofertelor de Black Friday, trebuie sa stim din timp, de preferinta, exact modelul dorit, dimensiunea si specificatiile acestuia.

Mai mult de-atat, trebuie sa ne hotaram asupra caracteristicilor pe care fie ca nu le stim, fie ca le consideram inutile, intrucat daca facem o investitie relativ mare intr-un televizor de Black Friday, ar fi bine sa fie pe cat de dotat se poate.

Spunem asta pentru ca sunt cazuri cand s-a considerat, spre exemplu, ca fie optiunea de Smart sau chiar aplicatia de Netflix nu vor fi necesare intrucat nu vor fi folosite, iar ulterior s-a dovedit inversul, insa a fost prea tarziu pentru a returna produsul.

Asadar, este mai bine ca televizorul ales sa aiba mai multe functii decat mai putine, intrucat mai devreme sau mai tarziu, le vom folosi.

Cel mai bun televizor
Logo