Televizor Samsung LED Smart 40NU7122 Review

Functiile Smart ale televizorului Samsung, alaturi de caracteristicile sale speciale ce includ sunet si imagine de inalta calitate, fac aceasta una dintre variantele preferate pentru achizitionarea sa. Incepand cu tehnologia 4K Ultra HD si continuand cu functiile sale speciale, acest televizor LED Smart de 100 cm este potrivit pentru oricine.

Design si conectivitate Samsung 40NU7122

Design si conectivitate Samsung 40NU7122

Televizorul Samsung LED Smart 4 K Ultra HD, are o diagonala de 100 de cm si un design slim, cu o bordura neagra discreta, care il face potrivit pentru orice tip de incapere. Designerii l-au conceput astfel incat sa fie integrat in orice fel de ambient, de la cele mai simple, pana la cele mai moderne incaperi.

Televizorul are WI-FI integrat, facand posibila conectarea imediata si facila, si putand sa usureze accesul la HBO GO sau Netflix.

Vezi Pretul!

Are iesiri multiple, incepand cu cea mai utilizata si intens folosita, cea tip USB. Exista doua astfel de iesiri. Are si conexiune Ipv6 Support LAN, 1 iesire audio digitala (optica), 1 intrare video composite si 3 porturi HDMI. 

Caracteristici superioare de sunet Samsung 40NU7122

Sistemul audio al televizorului este Stereo, fiind de inalta calitate si redand in forma foarte buna sunetul clar, complex si tinand cont de directiile din care provine. Este o varianta pentru orice tip de film care implica sunete complexe sau pentru cei care doresc sa asculte un concert special. Daca te afli printre cei care prefera sa stea pe canapea si sa revada concertul preferat, atunci te bucura de o calitate exceptionala a sunetului si de o imagine pe masura asteptarilor.

Sunetul Dolby Digital Plus este o tehnologie noua, speciala de redare clara si precisa, tinand cont de orice mica inflexiune si cuprinzand o gama larga de tonalitati. Alte doua caracteristici ale televizorului sunt cele ce tin de 2 Channels si de Multiroom Link.

Video si functii Samsung 40NU7122

Performanta video si functii speciale Samsung 40NU7122

Functia Mega Contrast ajuta culorile sa iasa in evidenta prin atingerea contrastelor perfecte din cadrul imaginii. Astfel ca, alaturi de faptul ca este 4K Ultra HD, devine un aliat al imaginilor clare cu rezolutie de 4 ori mai mare decat cele care sunt incadrate la Full HD. Imaginea este clara si detaliata, cu posibilitatea de a simti orice mica linie sau culoare afisata. Un alt aspect important este cel legat de functia Auto Motion Plus, care aduce specificatii legate de modul in care este redata miscarea. Astfel ca atunci cand miscarea este prezenta, sunt eliminate micile neregularitati sau neclaritati din timpul acesteia, determinand imaginile care se muta rapid, sa fie clare.

UHD Dimming, o alta specificatie tehnica importanta a acestui televizor, te va ajuta sa vezi totul mai clar prin marirea sau micsorarea luminozitatii si aducerea contrastelor in prim plan. Astfel ca micsorand luminozitatea din anumite zone ale imaginii, va reusi sa scoata in evidenta tot ceea ce este important si sa aduca partea vizuala la un nivel inalt.

Functie PUR Color este si ea importanta pentru acest tip de televizor pentru ca pune accent pe culoarea tuturor elementelor de redare a imaginii intr-un mod complex. Cele mai multe culori vor fi regasite cat se poate de aproape de forma tipica redata de natura pentru a avea o experienta complexa.

pareri Samsung 40NU7122

Pareri Samsung 40NU7122

Unii dintre cumparatorii acestui tip de televizor spun ca si-ar fi dorit sa aiba picioarele in mijlocul suprafetei de jos a televizorului, mai degraba decat in laterale pentru ca sunt incomode pentru anumite tipuri de comode. Astfel ca dimensiunile picioarelor au nevoie de un suport adecvat. Insa aceasta este un impediment minor, daca studiem calitatile puternice ale acestui model de la Samsung, ce cu siguranta iese in evidenta prin caracteristicile sale pozitive.

Oferte Samsung 40NU7122

Vezi Pretul!

Televizor Samsung LED Smart 40NU7122 Review
Televizor Samsung LED Smart 40NU7122 Review

Vrem sa auzim parerea ta

Lasa un comentariu

Cel mai bun televizor
Logo