Televizor LED Smart Wellington 43uhdv296 Review

Televizorul LED Smart Wellington de 109 cm este varianta ideala atunci cand iti doresti sa iti achizitionezi un aparat cu o tehnologie inalta, care sa redea sunetul si imaginea la un nivel ridicat, si care sa te lase sa te bucuri de orice tip de emisiune sau film, in functie de dorintele si nevoile tale. Acest televizor se ridica la standarde inalte si poate sa iti ofere experiente de neuitat in ceea ce priveste urmarirea imaginilor dorite.

Design si conectivitate Wellington 43uhdv296

Designul acestui televizor este simplu, elegant si cu taieturi clare, integrandu-se perfect in orice casa. Indiferent de gusturile tale, el se va camufla in ambientul creat si va deveni obiectul tau preferat din fiecare zi. Diagonala sa este de 109 cm si este potrivit pentru a fi pus in camera de zi sau in birou, ori in locul pe care tu il preferi.

Vezi Pretul!

In ceea ce priveste conectivitatea, acest televizor are caracteristici care te vor ajuta sa il folosesti in moduri multiple. Astfel ca vei regasi specificatii precum faptul ca are doua iesiri HDMI, o iesire USB, intrare PC, intrare audio PC, Scart, Composite, 1 iesire S/PDIF (optic), Suport CI SLOT PLUS, iesire LAN RJ-45 si este wireless. Toate acestea devin aliatul tau atunci cand vei dori sa folosesti televizorul pentru formele sale de tehnologie avansata.

sunet Wellington 43uhdv296

Caracteristici superioare de sunet Wellington 43uhdv296

Sunetul pe care il ofera este Stereo Nicam, care inseamna Near Instantaneous Companded Audio Multiplex, o tehnologie avansata care presupune o compresie a sunetului audio. Practic nivelul de redare este extrem de clar si aduce multe imbunatatiri sistemelor ce tin de modul audio.

De asemenea foloseste tehnologia Dolby Digital Plus, care aduce sunetul la cel mai inalt nivel, raportat la standardele actuale in ceea ce priveste aceasta zona. Claritatea si modul in care sunt reproduse sunetele, sunt la rang ridicat.

performanta video si functii Wellington 43uhdv296

Performanta video si functii speciale Wellington 43uhdv296

A vedea clar o imagine atunci cand doresti sa vezi un film sau o emisiune, poate sa fie important si poate sa faca diferenta intre o experienta placuta si una mai putin placuta. Televizorul Wellington poate sa iti ofere o poveste din acest punct de vedere, strcturandu-si calitatile pe tehnologia 4K Ultra HD, care este nivelul de performanta al acestui segment. Practic, este de 4 ori mai mare rezolutia, raportat la cele care sunt Full HD. In acest moment televizorul Wellington de 109 cm este varianta care poate sa iti daruiasca o permanenta experienta placuta atunci cand te uiti la TV.

De asemenea foloseste tehnologia ce se numeste Dynamic Contrast, care se refera la a ajustarea live, in permanenta, a contrastelor din imagine, precum a face zonele luminoase si mai luminoase si pe cele intunecate si mai intunecate. Astfel ca este posibil sa vezi mai clar, mai bine, mai detaliat si totul sa aiba o redare naturala, ca si cum ar fi in fata ta, in realitate. Ajustand permanent culorile si contrastele, vei avea o experienta de poveste, care va putea sa iti dea senzatia ca te afli chiar acolo, in mijlocul actiunii din filmul tau preferat.

Are in plus, Sleep timer, Hotel Mode, poti sa urmaresti usor Netflix sau te poti folosi de scanarea sa progresiva. Practic este aliatul tau indiferent de ceea ce vrei sa faci, chiar si atunci cand doresti sa vizualizezi filme, fotografii sau sa asculti muzica redate de pe dispozitivele tale USB.

pareri Wellington 43uhdv296

Pareri Wellington 43uhdv296

In ceea ce priveste alti cumparatori, au fost situatii in care oamenii au mentionat faptul ca uneori ledul rosu palpaie neprimind un semnal adecvat de la telecomanda, insa ca acest lucru se rezolva imediat. Televizorul este o alegere buna pentru ceea ce ofera.

Oferte Wellington 43uhdv296

Vezi Pretul!

Televizor LED Smart Wellington 43uhdv296 Review
Televizor LED Smart Wellington 43uhdv296 Review

Vrem sa auzim parerea ta

Lasa un comentariu

Cel mai bun televizor
Logo