Televizor OLED Smart LG OLED55B8pla Review

Designul sau extrem de modern si slim, precum si caracteristicile sale deosebite, aduc acest televizor in randul celor mai ravnite de pe piata actuala. Asadar daca iti doresti sa ai parte de o experienta speciala si de o calitate exceptionala, poti sa achizitionezi acest televizor Smart OLED LG, care te va bucura in fiecare zi.

Design si conectivitate LG OLED55B8pla

Design si conectivitate LG OLED55B8pla

Aspectul acestui tip de televizor poate uimi prin faptul ca este modern, elegant si simplu, in acelasi timp iesind in evidenta prin modul in care a fost conceput. El este extrem de subtire si de modern, avand calitatile superioare ale tehnologiei de nivel ridicat. Diagonala sa este de 139 de cm, fiind potrivit pentru multe intrebuintari din zone diferite ale casei. In functie de nevoile tale, poti opta pentru a il utiliza in living sau in alta zona pe care o doresti. De asemenea se poate folosi in alte medii sau locatii cu succes, datorita aspectului si functiilor sale complexe.

In ceea ce priveste conectivitatea, acest televizor foloseste tehnologie complexa si completa, aducand diversitate si versatilitate. Astfel ca are 4 iesiri HDMI, una in spate si 3 in lateral, Simplink HDMI CEC, iesiri USB, avand 2 in spate si 1 in lateral, iesire Slot CI, iesire LAN pe spate, Intrari RF, 2 in spate, SPDIF in spate, o iesire linie comuna casti, bluetooth, WI-FI. Avand aceste caracteristici este sigur ca vei putea urmari si HBO GO sau Netflix, si vei putea sa te bucuri cu adevarat de tot ceea ce doresti sa vezi.

Vezi Pretul!

Caracteristici superioare de sunet LG OLED55B8pla

Calitatile sale superioare in ceea ce priveste redarea sunetului sunt apreciate de oricine doreste sa aiba parte de o experienta completa a unui concert sau a unui muzical, precum si de un film care are o actiune ce il tine in suspans. Astfel incat tehnologia Dolby ATMOS, o varianta superioara de standard inalt a redarii sunetului, poate sa fie motivul pentru care iubesti acest televizor. Senzatia pe care o daruieste Dolby ATMOS este aceea ca sunetul te inconjoara, pornind din toate directiile, ca si cum te afli in mijlocul actiunii din film. Diferenta este majora de calitate a sunetului si de aceea aceasta varianta de redare este un standard in domeniu. De asemenea televizorul are si Adaptive Sound Control si Clear Voice III, care aduc un plus de calitate, precum LG Sound Sync sau One Touch Sound Tuning.

performanta video si functii speciale LG OLED55B8pla

Performanta video si functii speciale LG OLED55B8pla

Atat standardul de calitate al sunetului, cat si cel al aimaginii sunt la acelasi nivel, pentru ca televizorul OLED Smart LG foloseste si tehnologia Dolby Vision si este 4K Ultra HD. Practic, aceasta inseamna ca are de patru ori mai mare rezolutia decat in cazul celor care sunt incadrate la ce se numeste Full HD. Aceasta diferenta este importanta si are multe calitati in plus in ceea ce priveste modul in care arata o imagine, contrastele sau liniile regasite. Alte caracteristici tehnologice completeaza ideea de crestere a calitatii imaginii: Mod Expert Technicolor, Procesorul Inteligent A7, Adaptive Color Enhancer, 4K Upscaler, Active Dept Enhancer. Toate acestea aduc performanta intr-o zona superioara.

De asemenea are si functii suplimentare precum inregistrarea digitala, Time Shift, Calibrarea automata, blocarea accesului la site-uri periculoase.

pareri LG OLED55B8pla

Pareri LG OLED55B8pla

Alte pareri ale celor care au cumparat acest televizor pot sa fie legate de faptul ca poate sa nu fie in acord cu un buget mic, insa caracteristicile sale deosebite il pun pe un nivel inalt, asadar raportul sau calitate – pret este unul corect si este alegerea perfecta pentru cei care doresc calitate. Astfel ca intreg ansamblul de caracteristici il recomanda ca fiind pozitiv.

Oferte LG OLED55B8pla

Vezi Pretul!

Televizor OLED Smart LG OLED55B8pla Review
Televizor OLED Smart LG OLED55B8pla Review

Vrem sa auzim parerea ta

Lasa un comentariu

Cel mai bun televizor
Logo