Televizor LED Smart Sony BRAVIA 49XF7005 Review

Televizorul LED Smart Sony Bravia are o diagonala mare, de 123 cm si ofera tehnolgoii moderne de redare a sunetului si imaginii astfel incat fiecare experienta in fata micului ecran sa fie unica.

Sony BRAVIA 49XF7005 Design si conectivitate

Sony BRAVIA 49XF7005 Design

Designul plat cu marigni negre fine si aspectul premium fac ca acest televizor sa se integreze cu foarte mare usurinta in orice design interior. De asemenea, acest produs are o diagonala mare de 123 cm, care ofera un spatiu suficient de amplu pentru redarea tuturor detaliilor importante din productiile video preferate.

Televizorul are Wi Fi integrat si permite inclusiv conexiuni RCA, astfel incat pe el sa poata fi redate nenumarate tipuri de continut video. Are 3 porturi USB, 3 porturi HDMI, un solt CI+, interare video compoziti, intrare componente si iesire audio digitala.

Sony BRAVIA 49XF7005 Performante grafice si functii speciale

Sony BRAVIA 49XF7005 Video

Cu ajutorul functiei 4k X-Reality PRO fiecare imagine va fi extinsa prin conversie si are o claritate foarte buna, mult mai apropiata de cea 4k reala. Imaginile sunt mult mai clare si mai imbunatatite in timp real si dezvaluie detalii suplimentare.

Te poti bucura acum de scene detaliate superbe datorita tehnolgei HDR cu o foarte buna conversie a imaginilor si acces simplu si direct la YouTube.

Televizorul aduce filemel si jocurile la un alt nivel si proceseaza toate formatele HDR, chiar si pe cel complex denumit Hybrid Log-Gamma.

Datorita posibilitatii de a te conecta la internet poti sa intri direct pe YouTube si te poti bucura de toate videoclipurile preferate. Conexiunea se realizeaza foarte rapid si ai inclusiv buton pentru YouTube pe telecomanda pentru o navigare mult mai usoara.

Alte functii si caracteristici speciale sunt teletextul, temporizatorul care iti permite sa opresti televizorul la un anumit moment si magazinul de aplicatii. In plus, televizorul are si sistem de operare el functionand cu Linux.

Datorita rezolutiei mare este de 4 ori mai bun decat un televizor Full HD, ceea ce va transforma complet experienta pe care o obtii in momentul in care vizionezi programele preferate.

Eficienta energetica A face ca acest televizor sa nu fie un foarte mare consumator.

Sony BRAVIA 49XF7005 Caracteristici audio

Sunet Sony BRAVIA 49XF7005

Modul in care sunetele se aud este la fel de realist ca si imaginea redata. Cu ajutorul tehnologiei ClearAudio+ este reglat foarte fin sunetul pentru o experienta foarte captivanta. Toate emotiile pe care producatorul le-a urmarit te vor invalui indiferent de ce anume vizionezi. Muzica si dialogurile se aud foarte clar.

Sistemul de sunet este Stereo, fiind unul dintre cele mai utilizate pe dispozitivele electronice in general.

Pareri Sony BRAVIA 49XF7005

Pareri Sony BRAVIA 49XF7005

Desi parerea generala despre acest dispozitiv este una pozitiva si un numar foarte mare de utilizatori i-au acordat calificative foarte bune, exista si utilizatori care semnalizeaza urmatoarele probleme:

  • Telecomanda are un aspect ieftin;
  • Greutatea televizorului este prea mare;
  • Alimentatorul extern este mai scurt comparativ cu alte modele de televizore;
  • Sunetul nu se aude bine.

Este foarte important ca utilizatorii sa regleze corect televizorul conform manualului de utilizare care insoteste produsul, astfel incat acesta sa functioneze corespunzator. In ceea ce priveste materialele, telecomanda este realizata din plastic de foarte buna calitate si fiind foarte durabila si rezistenta inclusiv la socuri.

Conform majoritatii utilizatorilor, acest televizor functioneaza impecabil pe internet, dar si in canalele clasice si asigura o experienta uimitoare in timpul utilizarii. In plus, datorita designului modern si diagonalei mari se va integra cu foarte mare usurinta in orice decor interior si va aduce un plus de stil camerei in care este amplasat. Acest televizor este recomandat pentru experienta cinematografica completa pe care o ofera, aducand emotiile transmise de productiile video la un nivel superior.

Oferte Sony BRAVIA 49XF7005

Vezi Pretul!

9.4 Total Score

Calitate imaginii
10
Calitatea sunetului
8.5
Design
9
Functii
9.5
Raport pret calitate
10
Add your review  |  Read reviews and comments
Televizor LED Smart Sony BRAVIA 49XF7005 Review
Televizor LED Smart Sony BRAVIA 49XF7005 Review

Vrem sa auzim parerea ta

Lasa un comentariu

Your total score

Cel mai bun televizor
Logo