Televizor LED Smart Horizon 40hl7510u Review

Acest tip de televizor poate sa transmita imaginile si sunetul cu o calitate superioara, folosindu-se de tehnologia 4K Ultra HD si de alte caracteristici specifice, care aduc experienta vizuala si auditiva la un nivel inalt. Poate sa fie alegerea perfecta pentru oricine doreste sa traiasca cu adevarat un film.

Design si conectivitate  Horizon 40hl7510u

Design si conectivitate Horizon 40hl7510u

Marginea sa fina neagra care este pusa de jur imprejur si modul simplu, modern si elegant in care este realizat, pot sa fie calitati care sa fie potrivite pentru a integra acest televizor LED Smart Horizon in orice incapere. Practic, este posibil ca el sa fie pozitionat in orice tip de ambient si sa aduca un plus de imagine locului respectiv.

Diagonala sa de 102 cm este potrivita, fiind alegerea multor persoane. Ea ajuta in a integra in multiple locuri acest tip de televizor.

In ceea ce priveste conectivitatea, televizorul Smart LED Horizon este versatil, prezentand mai multe optiuni in acest sens. Astfel ca exista urmatoarele iesiri: 2 iesiri HDMI, 1 intrare SCART si 1 intrare USB. Faptul ca are optiuni multiple, il face sa poate sa fie utilizat in mai multe ipostaze si sa aiba diverse variante de folosire in functie de nevoile din acel moment. Are conexiune Wi-FI, putand sa fie accesat Netflix sau HBO GO. De asemenea are iesire audio optica, iesire casti audio si Slot CI+.

Vezi Pretul!

Caracteristici superioare de sunet Horizon 40hl7510u

Sunetul acestui televizor Horizon este de inalta calitate, aducand o claritate si o forma de redare de inalt nivel. Experienta sonora este cu adevarat realista, folosindu-se sunetul Surround , care te pune in centrul actiunii unui film. Practic, aceasta caracteristica, alaturi de tehnologia Dolby Digital si DTS- HD, sunt variantele care iti pot garanta o varianta superioara auditiva. Din aceasta cauza orice emisiune, film, concert sau muzical privit si auzit, va fi o incantare. Vei simti ca te pozitionezi pe primul rand sau langa actorul tau preferat sau langa cantaretul pe care il admiri.

Functii speciale Horizon 40hl7510u

Performanta video si functii speciale Horizon 40hl7510u

Performanta video este reala. Cu acest televizor Smart 4K Ultra HD poti sa experimentezi bucuria de a trai in mod real imaginea vazuta, ca si cum este in fata ta. Rezolutia acestui tip de tehnologie 4K este de fapt de 4 ori mai mare decat cea a celor Full HD, ducand standardul la un nivel ridicat si mult superior.

Contrastele si culorile sunt foarte exact redate, fiind atent accesate tehnologiile inalte care ajuta in a aduce catre client, catre privitor, cea mai buna experienta vizuala.

Alte caracterisitici speciale ale televizorului Horizon LED Smart sunt cele legate de faptul ca foloseste un sistem care economiseste energia si se bazeaza pe acest lucru incepand cu constructia sa. Clear Motion Engine se refera la o claritate in ceea ce priveste miscarea. Se stie ca uneori la miscari foarte bruste sau care sunt filmate cu un anumit numar de cadre, se poate ca imaginea sa fie neclara, cu umbre inestetice. Acest tip de tehnologie reduce aceste neclaritati si face imaginea sa fie frumoasa, armonioasa, iar omul se bucura de ceea ce priveste. Un astfel de film de actiune poate sa fie o incantare, avand in vedere gradul de miscare care este prezent.

Pareri Horizon 40hl7510u

Pareri Horizon 40hl7510u

In ceea ce priveste parerile contra ale unor cumparatori, se poate spune ca unii dintre ei au fost nemultumiti pentru faptul ca nu poate copia un fisier mai mare de 4 GB, insa acesta este un lucru nesemnificativ raportat la multiplele avantaje ale acestui tip de televizor. El uimeste prin raportul sau calitate pret si calitatile bune ale imaginii si sunetului, prezente prin tehnologia avansata continuta.

Oferte Horizon 40hl7510u

Vezi Pretul!

Televizor LED Smart Horizon 40hl7510u Review
Televizor LED Smart Horizon 40hl7510u Review

Vrem sa auzim parerea ta

Lasa un comentariu

Cel mai bun televizor
Logo