Televizor LED Smart Samsung 55MU6102 Review

Samsung este unul dintre cele mai importante branduri de pe piata si acorda o foarte mare atentie tuturor produselor atat la nivel de performanta cat si ca aspect. Acest televizor LED se distinge prin calitatile sale de redare video si prin functiile smart oferite.

Samsung 55MU6102 – Design si conectivitate

Review Samsung 55MU6102

Televizorul LED Smart Samsung are un design elegant si simplu, cu un ecran cu rama discreta si foarte subtire de culoare neagra. Stilul acesta face ca televizorul sa arate foarte bine in momentul in care este montat pe perete.

Ecranul mare, cu diagonala de 138 cm permite o rezolutie Ultra HD, de unde rezulta faptul ca vei reusi sa vezi filmele chiar si cu cele mai mici detalii.

In ceea ce priveste conectivitatea, acest model de televizor are Wi-Fi integrat si se poate conecta la orice model Wireless pentru momentele in care vrei sa urmaresti emisiunile si filmele preferate de pe canalele de streaming cum ar fi HBO GO sau Netflix.

Televizorul are o iesire audio digitala optica, 2 intrari USB, o intrare video composite, 1 intrare component, 3 porturi HDMI si permite conexiuni LAN, Slot CI+ si RF In. Poti folosi televizorul intr-o multitudine de moduri si activitati in functie de nevoile specifice.

Caracteristici superioare de sunet Samsung 55MU6102

Sunet Samsung 55MU6102

Televizorul Led Smart Samsung ofera caracteristici de sunet superioare cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie integrate : Dolby Digital Plus, Multiroom Link, DTS Codec si bluetooth Audio. Redarea audio este de cea mai buna calitate, televizorul emițând sunete ample si redand efectele speciale la adevarata lor intensitate, exact asa cum au fost gandite de regizor sau producator.

Caracteristici video si functii speciale Samsung 55MU6102

Video Samsung 55MU6102

Cele mai importante caracteristici si functii ale acestui televizor sunt:

  • Rezolutie UHD – iti permite sa vezi detaliile foarte vii cu o rezolutie de 4 ori mai mare comparativ cu un televizor HD. Fiecare imagine redata va arata mult mai bine datorita luminozitatii si cromaticii realiste;
  • PURColor – aceasta tehnologie moderna reda culorile natural astfel incat tu sa poti vedea toate detaliile cat mai realist;
  • HDR – cu ajutorul acestei tehnologii detaliile sunt redate cu ajutorul luminozitatii impresionante si umbrelor ample, foarte detaliate;
  • UHD Diming – aceasta este o functie care separa ecranul in zone diferite pentru a realiza cu succes optimizarea culorilor astfel incat sa se obtina imagini clare, cu un nivel de negru profund si alb imaculat. Contrastele redate pe acest televizor sunt perfecte;
  • Smart View – aceasta functie conecteaza telefonul la televizor astfel incat sa te poti bucura de oriunde de continutul acestuia. Cu ajutorul functiei Smart View poti sa controlezi ceea ce afiseaza televizorul de pe telefon sau tableta;
  • Smart Hub – poti gasi continutul dorit pe un singur ecran si poti previzualiza continutul fara sa il deschizi;
  • One Depth – aceasta functie aduna continut din toate domeniile pe care il afiseaza pe un singur ecran, astfel incat sa iti fie foarte usor sa selectezi ceea ce vrei sa urmaresti.
  • Detectare automata – cu ajutorul acestei functii, televizorul gaseste si recunoaste rapid toate dispozitivele pe care le-ai conectat la el.

Pareri Samsung 55MU6102

Pareri Samsung 55MU6102

Conform review-urilor utilizatorilor, o parte din modelele livrate au backlight bleeding la baza ecranului iar pe anumite canale afiseaza imaginile sacadat. In zona de smart TV utilizatorii insa sustin unanim ca televizorul se misca foarte fluent in ceea ce priveste incarcarea si redarea imaginilor.

In ansamblu, avand in vedere numarul foarte mare de pareri pozitive din partea cumparatorilor si caracteristicile premium ale acestui televizor LED Smart de la Samsung este o achizitie foarte buna pentru toti cei care isi doresc un televizor mare si inteligent la care sa urmareasca emisiunile si productiile video preferate, atat online cat si prin serviciu de cablu sau satelit.

Oferte LED Smart Samsung 55MU6102

Vezi Pretul!

10 Total Score

Calitate imagine
10
Calitate sunet
10
Design
10
Functii
10
Raport pret calitate
10
Add your review  |  Read reviews and comments
Televizor LED Smart Samsung 55MU6102 Review
Televizor LED Smart Samsung 55MU6102 Review

Vrem sa auzim parerea ta

Lasa un comentariu

Your total score

Cel mai bun televizor
Logo