Televizor LED Smart LG 55UK6200PLA Review

Televizorul LED Smart de la LG se distinge pe piata electronicelor datorita caracteristicilor sale smart si dimensiunii generoase, care il face potrivit pentru orice living modern. Cu ajutorul acestui televizor, va fi mult mai usor sa urmaresti la calitate premium toate emisiunile si filmele preferate.

LG 55UK6200PLA Design si conectivitate

Review LG 55UK6200PLA

Televizorul LED Smart LG are o diagonala de 139 de centimetri avand un display generos pe care pot fi urmarite toate detaliile cu ajutorul functiilor si tehnologiei de ultima generatie.

In ceea ce priveste conectivitatea, acest model de televizor iti permite sa il conectezi la orice router Wireless atunci cand vrei sa urmaresti productiile preferate pe canalele de streaming online. De asemenea permite conexiuni Slot CI + si bluetooth. La toate acestea se adauga si 2 porturi USB, 3 porturi HDMI si 1 iesire audio digitala.

Designul este unul elegant si modern, ecranul este plat iar marginile subtiri de culoare neagra nu fac altceva decat sa sporeasca aspectul smart al intregului produs.

LG 55UK6200PLA Caracteristici de sunet

Sunet LG 55UK6200PLA

Televizorul LED Smart LG se distinge prin caracteristici de sunet impresionate datorita sistemului audio Stereo si caracteristicilor superioare cum ar fi Clear Voice III sau Hifi Audio. De asemenea functiile precum Smart Sound Mode, Ultra Surround, LG Sound Sync si Magic Sound Tuning fac ca sunetul sa se auda cat mai natural si cat mai realist, pentru a reda exact sentimentul vizat de regizor si de designerul de sunet al productiei.

LG 55UK6200PLA Caracteristici video si functii speciale

LG 55UK6200PLA Video

Acest televizor are de 4 ori rezolutia unui alt produs Full HD. O alta caracteristica importanta este faptul ca imaginile sunt consecvente indiferent de unghiul din care privesti. Culorile sunt tot timpul precise iar tu te vei bucura de imagini ample indiferent de pozitia in care te afli atunci cand vizionezi.

Procesorul Quad Core al acestui televizor functioneaza permanent pentru a reduce zgomotele si pentru a imbunatati claritatea. Rolul acestuia este de a amplifica imaginea cu rezolutie redusa astfel incat sa ajunga la o rezolutie de aproximativ 4K.

Functia HDR asigura scene pline de viata, fiind un nou standard pentru calitatea redarii video. Detaliile fine si culorile realiste vor fi prezentate intr-o gama mult mai larga de contrast. Televizorul Smart LG accepta mai multe tipuri de HDR cum ar fi HDR10 PRO si HLG Pro.

Cu ajutorul functiei care iti permite sa vezi la 360 de grade nu mai ai nevoie de casca VR si te poti bucura de toate imaginile pe care le-ai surprins cu camera sau telefonul mobil, vizualizandu-le pe TV. Functia Magic Zoom te ajuta sa maresti o imagine astfel incat sa vezi toate detaliile aflate in zona ta de interes.

Acccesorii si sistem de operare LG 55UK6200PLA

Accesorii LG 55UK6200PLA

Acest televizor LED Smart functioneaza cu sistemul de operare WebOS care este foarte intuitiv si simplu. Cu ajutorul sau si al telecomenzii Magic Remote vei descoperi o noua forma a continutului premium, de la cei mai cunoscuti furnizori de echipamente de divertisment. Telecomanda este inclusa in cele mai multe pachete, in functie de optiunile cumparatorului. Cu ajutorul acestui sistem poti descarca continutul pentru televizor: surse de stiri, jocuri sau alte aplicatii intrand in LG Content Store.

Pareri LG 55UK6200PLA

Pareri LG 55UK6200PLA

Un numar mic de utilizatori semnaleaza urmatoarele inconveniente cu acest model de TV:

  • Carcasa si picioarele sunt realizate din plastic;
  • Pare fragil;
  • Vertical banding pe culori uniforme.

Aceste situatii au fost intalnite la un numar mic de utilizatori raportat la numarul general de review-uri.

Conform parerii majoritatii utilizatorilor, acest televizor este perfecte inclusiv pentru procesarea imaginilor si se va integra armonios in decorul oricarei case moderne fiind elegant si avand un aspect smart.

Oferte LED Smart LG 55UK6200PLA

Vezi Pretul!

9.5 Total Score

Calitatea imaginii
10
Calitatea sunetului
10
Design
8.5
Functii
9.5
Raport pret calitate
9.5
Add your review  |  Read reviews and comments
Televizor LED Smart LG  55UK6200PLA  Review
Televizor LED Smart LG 55UK6200PLA Review

Vrem sa auzim parerea ta

Lasa un comentariu

Your total score

Cel mai bun televizor
Logo