Televizor LED Smart Horizon 55HL7530U Review

Televizorul LED Smart Horizon te ajuta sa traiesti o adevarata poveste atunci cand urmaresti productiile preferate cu ajutorul tehnologiei 4k Ultra HD Smart TV, care permite redarea optima a culorilor si a contrastelor.

Horizon 55HL7530U Design si conectivitate

Review Horizon 55HL7530U

Televizorul are o diagonala de 140 cm oferind un spatiu foarte mare pe care vei putea vedea toate detaliile atunci cand urmaresti emisiunile si filmele preferate.

Televizorul are Wi-Fi integrat pentru a te putea conecta la internet atunci cand vrei sa vizualizezi canalele de streaming online cum ar fi HBO GO sau Netflix. In plus televizoul permite conexiuni LAN, DLNA, LAN, AV si RF In pentru a putea reda orice tip de continut in cel mai usor mod. La toate acestea se adauga si posibilitatea de a conecta televizorul la calculator, de a conecta un SCART sau de a introduce un stick USB.

Horizon 55HL7530U Performante audio

Sunet Horizon 55HL7530U

Cu ajutorul sistemului Dolby digital si DTS-HD sunetul este mult mai clar si mai realist. Vei fi invaluit intr-o mabianta sonora extrem de vibranta cu ajutorul tehnologiei Dolby Digital Plus. In plus sistemul audio are decodor si iti ofera experiente foarte realiste, completandu-se perfect cu continutul vizual.

Cu ajutorul tehnologiei DTS TruSurround, sunetul este redat surround foarte aproape de realitate, in configuratii stereo speciale. DTSHD este una dintre putinele tehnologii existente care ofera un sunet de calitate, comprimat, eliminand pierderil, atat pe BluRay cat si pe HD DVD.

Horizon 55HL7530U Performante video si functii speciale

Horizon 55HL7530U Video

Cu ajutorul tehnologiei 4K ultra HD Smart TV poti trai experiente cu adevarat unice in fata telvizorului. Continutul de calitate asigura confort si posibilitati de vizualizare multiple.

Tehnologia unui televizor 4K Ultra HD ofera un grad ideal pentru culoare si contrast, iar continutul este afisat la calitate UHD. Cu noua tehnologie 4K ofera o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea Full HD, iar tu poti experimenta o foarte mare profunzime a detaliilor. Calitatea imaginii este foarte clara si vie, chiar si in momentul in care te uiti de departe la televizor.

Tehnologia Clear Motion Engine ofera miscare de calitate. Poti trai la maximum fiecare moment, in special atunci cand te joci sau atunci cand urmaresti filme de actiune. Combinand refresh rate-ul de pe ecran cu procesarea unica a imaginilor, aceasta noua tehnologie ofera un nivel de claritate avansat pentru imaginile in miscare.

Cu ajutorul functiei Personal Video Recorder poti inregistra emisiunile sau filmele preferate. Inregistrarile se pot salva cu usurinta direct pe un stick USB pentru ca tu sa ai posibilitatea sa vezi emisiunile pierdute oricand.

Advanced Hotel TV mode

Functii Horizon 55HL7530

Aceasta functie este una dintre functiile perfecte pentru afacerile din domeniul hotelier. Cu ajutorul unei parole unice si al unei telecomenzi ai acces la functii avansate de management pentru mesajele de intampinare si imagini astfel incat sa ai o prezentare optima a camerei. In plus, toate setarile pe care le faci pot fi clonate prin USB si instalate pe alte televizoare.

Pareri Horizon 55HL7530

Pareri Horizon 55HL7530

O parte dintre utilizatori semnaleaza probleme ale acestui televizor cu conexiunea wireless. De asemenea, ei mentioneaza faptul ca atunci cand este notificata compania producatoare, acestia raspund prompt cu actualizari de sistem, insa problema se remediaza doar pentru o scurta perioada de timp.

Alte probleme semnalate de utilizatori sunt telecomanda de dimensiuni mari si artefactele de imagine care pot aparea pe unele produse.

Numarul de review-uri pozitive este mai mare decat cel de review-uri negative, iar utilizatorii nemultumiti pot schimba produsul in timpul specificat de comerciant. Pentru cei incantati de acest televizor cu functii smart, el a devenit cu usurinta o parte integranta a livingului sau a dormitorului, integrandu-se perfect datorita designului foarte delicat si modern.

Oferte Televizor LED Smart Horizon 55HL7530U

Vezi Pretul!

9.7 Total Score

Calitatea imaginii
10
Calitatea sunetului
10
Design
10
Functii
9.5
Raport pret calitate
9
Add your review  |  Read reviews and comments
Televizor LED Smart Horizon 55HL7530U Review
Televizor LED Smart Horizon 55HL7530U Review

Vrem sa auzim parerea ta

Lasa un comentariu

Your total score

Cel mai bun televizor
Logo