Televizor LED Smart Android Philips 50PUS7303/12 Review

Acest televizor smart Android Philips se distinge prin diagonala mare, de 126 cm dar si prin calitatea cu care reda sunetul si imaginile, alaturi de functiile specifice unui produs inteligent.

Philips 50PUS7303/12 Design si conectivitate

Review Philips 50PUS7303/12

Televizorul LED Smart Android Philips are diagonala de 126 cm oferind suficient spatiu pentru ca utilizatorii sa vada cu detalii productiile video pe care le urmaresc. Rezolutia 4k de 3840 x 2160 px permite redarea eficienta a tuturor detaliilor importante.

Daca vrei sa te conectezi la internet pentru a urmari productiile si clipurile preferate din mediul online, poti face asta in doua moduri extrem de simple. O varianta este sa te conectezi la wireless cu ajutorul sistemului Wi-Fi integrat. Cealalta varianta este sa te conectezi prin LAN.

Ai la dispozitie si 4 porturi HDMI, 2 intrari USB, un minijack pentru casti si un slot pentru CI+. Toate acestea au scopul principal de a te ajuta sa vizionezi orice fel de continut.

Performante video si functii speciale Philips 50PUS7303/12

Video Philips 50PUS7303/12

Cu noile tehnologii integrate in acest televizor, filmele si jocurile devin mult mai interesante deoarece ledurile smart de pe margini proiecteaza culorile pe pereti si pe ecran in timp real. Cu ajutorul acestui televizor ai iluminare ambientala sincronizata perfect.

Cu ajutorul procesorului Philips P5 imaginea este la fel de captivanta precum continutul tau preferat. Detaliile vin cu mai multa adancime si sunt mult mai realiste. Culorile sunt mai vii iar tonurile arata foarte natural. In plus, contrastul este foarte clar si poti simti toate detaliile. Miscarea este lina si nu vei pierde din vedere mingea in momentul in care te uiti la evenimente sportive.

Tehnologia micro dimming pro ofera un contrast inteligent in scenele dinamice. Contrastul este optimizat tinand cont de iluminarea din camera. Aceasta functie combinata cu programul special care analizeaza imaginea in functie de 6400 de sectiuni diferite ajuta la obtinerea contrastului si calitatii incredibile a imaginii. Experienta vizuala este una realista.

Procesorul Quad Core si sistemul de operare Android  te ajuta sa vizualizezi orice tip de continut. Combinatia dintre cele doua tehnologii iti ofera cea mai captivanta experienta in jocuri. Avand Android pe TV poti sa navighezi prin aplicatii si te poti juca foarte usor direct pe televizor.

Televizorul iti permite sa te conectezi la Google Play si sa descarci aplicatii Philips. Poti beneficia de nenumarate filme si programe TV, aplicatii, muzica si jocuri online, astfel incat nu te vei plictisi niciodata de televizorul tau.

Philips 50PUS7303/12 Performante audio

Philips 50PUS7303/12 Sunet

Caracteristicile de sunet ale televizorului Led Smart Android Philips sunt superioare. In primul rand te vei bucura de un sunet clar datorita sisemului audio Stereo de 20 W. La acesta se adauga si cele doua tehnologii – Smart Sound si DTS-HD Premium Sound, care fac ca sunetul sa fie echilibrat in functie de actiune si de efecte pentru ca televizorul sa redea exact atmosfera dorita de producatorul seriei la care te uiti.

Pareri Philips 50PUS7303/12

Pareri Philips 50PUS7303/12

Majoritatea utilizatorilor apreciaza toate aceste caracteristici de mai sus, considerand ca achizitia facuta a fost cea mai inspirata alegere. O mica parte dintre utilizatori semnaleaza urmatoarele probleme:

  • Unghiul de vizionare restrans;
  • Probleme la calibrarea imaginii;
  • Artificialitate la imaginile in miscare din cauza refresh rate-ului mic;
  • Programele se instaleaza greu.

Avand in vedere caracteristicile premium ale acestui televizor, dar si numarul mare de review-uri pozitive, se poate spune ca acest produs castiga la capitolul redare video si usurinta de integrare in orice decor modern. Toate modelele cu probleme pot fi returnate in timpul specificat de comerciant. In ceea ce priveste modul de functionare in jocuri si redarea imaginilor in general, parerile sunt in unanimitate pozitive.

Oferte LED Smart Android Philips 50PUS7303/12

Vezi Pretul!

9.5 Total Score

Calitatea imaginii
9
Calitate sunetului
10
Design
10
Functii
9.5
Raport pret calitate
9
Add your review  |  Read reviews and comments
Televizor LED Smart Android Philips 50PUS7303/12 Review
Televizor LED Smart Android Philips 50PUS7303/12 Review

Vrem sa auzim parerea ta

Lasa un comentariu

Your total score

Cel mai bun televizor
Logo