Cel Mai Bun Televizor LED Smart 4K Ultra HD in 2019

Alegerea noastra ca cel mai bun televizor in 2019!

Daca pana in acest moment nu ai avut prilejul de-a urmari un film pe un televizor 4K Ultra HD, atunci vei fi placut impresionat, ba chiar uimit, de ce poate modelul ales de noi ca fiind cel mai bun televizor LED Smart 4K!

Care este Cel Mai Bun Televizor LED Smart 4K Ultra HD?

Televizorul Smart Philips 43PUS6162/12 4K Ultra HD cu diagonala de 108 cm nu are doar un design elegant si lucios, ci este si un televizor Smart de top deosebit de performant.

Cu un diametru de 108 cm (43 inch), nu doar vei viziona filmele, ci le vei si simti, facand-o o experienta unica si de neegalat.

Vezi Pretul si Oferta!

In plus fata de faptul ca respecta conditiile noastre cu privire la a alege un televizor Smart bun, hai sa vedem ce caracteristici fac modelul de televizor Smart Philips 43PUS6503/12 sa fie o alegere ideala pentru casa ta!

Ultra HD 4K

Cel Mai Bun Televizor LED Smart 4K

Sa incepem cu evidenta calitate video, pe care toti ne-o dorim! Televizorul Philips 43PUS6503/12, prin calitatea sa Ultra HD 4K, beneficiaza de o rezolutie video de patru ori mai mare decat cea de care dispune un televizor Full HD.

Mai mult, prin tehnologia 4K UHD, televizorul Philips 43PUS6503/12 are o rezolutie de 3840 x 2160, comparativ cu cea de 1920 x 1080 pe care o poate reda un televizor Full HD. Spre exemplu, la un aspect 16:9 al formatului, prin 4K ai parte de un numar de pixeli pe ecran de aproximativ de 4 ori mai mare decat cei oferiti de tehnologia Full HD. Cu alte cuvinte, prin tehnologia 4K, televizorul oferta in jur de 8 milioane de pixeli, unde unul normal, 1080p, ar fi oferit aproximativ 2 milioane.

Asadar, indiferent de ce urmariti la televizor, veti avea parte de o experienta de vizionare mult mai bogata si clara, insa, este evident ca cu cat redati un continut (spre exemplu film) de o calitate mai inalta, cu atat rezolutia si imaginea televizorului vor fi mai bune.

Smart TV

aplicatii smart tv

O alta caracteristica importanta a modelului Philips 43PUS6503/12 este faptul ca este un Smart TV. Acest lucru inseamna ca se poate conecta la internet, si permite instalarea anumitor aplicatii, precum: Netflix, YouTube, Facebook, Vimeo, Deezer, Spotify, Viewster, Skype, HBO GO, Internet Browser si multe alte aplicatii de socializare, muzica sau redare filme.

High Dynamic Range Plus

High Dynamic Range Plus este versiunea imbunatatita a HDR. Cu ajutorul acestei functii, vei putea sa te bucuri de un contrast mai bun si de culori mai vii.

HDR televizor led smart 4k

Mai mult de-atat, functia de HDR, si implicit, HDR+, are o paleta mult mai diversificata de culori, permite afisarea unei culori albe mult mai imaculate, timp in care negrul este mult mai inchis, iar contrastul dintre cele doua este mult mai bun.

Contrar a ce probabil credem, ochiul uman poate distinge culori albe mult mai deschise si luminoase, precum si culori de negru mult mai inchise la culoare, in comparatie cu televizoarele clasice, iar asta este exact ceea ce tehnologia HDR incearca sa indeplineasca.

Vezi Pretul si Oferta!

In plus de HDR, HDR+ de care dispune si modelul Philips 43PUS6503/12, fara de care nu ar fi cel mai bun televizor LED Smart 4K, aduce o gama de culori mult mai clare si definite, facandu-te sa traiesti filmul pe care-l vezi.

Iar ca un bonus, pe langa continutul pe care il vei reda ca multimedia (USB stick, HDD extern, media player), si Netflix permite redarea continutului HDR!

Natural Motion

televizor led smart 4k natural motion

Natural Motion (miscare naturala), este o tehnologie specifica televizoarelor Philips, si implicit, si modelului 43PUS6503/12, care are ca scop eliminarea oricarei neclaritati, indiferent de viteza cu care se misca imaginea sau continutul acesteia.

Prin tehnologia Natural Motion, continutul video este optimizat pentru o cat mai mare acuratete si precizie, cu scopul de a crea o fluiditate atunci cand scenele se misca rapid, fara a mai da senzatia de tremurat orizontal sau vertical.

Asadar, indiferent ca urmaresti un meci de fotbal sau un film de actiune, vei observa cu desavarsire aportul pe care-l aduce functia Natural Motion.

Sunet – Incredible Surround

Din nou, Philips vine in sprijinul clientilor sai si din punctul de vedere al sunetului, prin functia de Incredible Surround.

Tehnologia Incredible Surround imbunatateste si mareste considerabil campul sonor, pentru a te bucura si mai mult de filmul sau meciul vizionat, simtindu-te practic ca si cum ai fi acolo.

sunet televizor led smart 4k

Asadar, indiferent de cat de aproape sunt boxele televizorului una fata de alta, prin tehnologia Incredible Surround, sunetele din partea stanga si cea dreapta sunt combinate de asa natura incat sa extinda distanta virtuala dintre cele doua difuzoare.

Cu ajutorul acestei functii, efectul stereo este imbunatatit considerabil, creeand o dimensiune mult mai naturala a sunetului, indiferent de distanta dintre difuzoare.

Verdictul nostru pentru cel mai bun televizor LED Smart 4K Ultra HD

Pe langa caracteristicile pe care le-am enumerat mai sus, televizorul Smart Philips 43PUS6503/12 Ultra HD 4K dispune de mult mai multe functii pentru a-l face o achizitie ideala ca raport pret calitate!

Televizorul Philips 43PUS6503/12 este probabil unul dintre cele mai Smart televizoare disponibile pe piata. Completat cu caracteristici uimitoare, este cu adevarat un produs revolutionar. Este superior in o multitudine de aspecte – claritatea imaginii, contrastul, culoriile vii, design si multe altele.

Vezi Pretul si Oferta!

Cu siguranta va veti bucura de toate caracteristicile televizorului Smart Philips 43PUS6503/12 fara a fi nevoie sa indurati calitatea televizoarelor inferioare care va vor face sa experimentati imagini la rezolutie redusa sau discrepante intre anumite culori sau contraste.

Avantajele televizorului Smart Philips 43PUS6503/12

  • Imagine mult mai clara, cu culori cat mai aproape de limita distinctiei ochiului uman! Vei observa cat de fluide si placute sunt miscarile care odinioara se sacadau, cat de limpede si clar este fiecare mic detaliu, cat de uimitoare este intensitatea culorilor;
  • O sumedenie de aplicatii pentru functia de Smart TV atunci cand nu este nimic interesant in grila de programe;
  • Sunetul, la fel de important si dezvoltat ca si imaginea, este clar indiferent de volumul ales. Cu ajutorul acestuia, prin functia de Incredible Surround, ceea ce vizionezi va deveni instantaneu realitatea ta, pe masura ce vei auzi totul ca si cum s-ar intampla langa tine. De la cele mai puternice explozii pana la sunetul tacut al unei frunze in cadere, nu vei pierde niciodata un sunet.

Cat costa cel mai bun televizor LED Smart 4K?


Vezi Pretul!

10 Total Score

Calitate imagine
10
Calitate sunet
10
Design
10
Functii
10
Raport pret calitate
10
PROS
  • Calitatea si claritatea imaginii
  • Sistemul audio Incredible Surround
  • Functiile unice Philips pentru imbunatatirea imaginii
  • Pretul
CONS
  • Mic delay la schimbarea canalelor
Add your review  |  Read reviews and comments
Cel Mai Bun Televizor LED Smart 4K Ultra HD in 2019
Cel Mai Bun Televizor LED Smart 4K Ultra HD in 2019

Vrem sa auzim parerea ta

Lasa un comentariu

Your total score

Cel mai bun televizor
Logo