Televizor LED Smart LG 49UK6200PLA Review

Televizorul LED Smart face parte din categoria produselor LG, care aduc pe piata calitate si caracteristici competitive in ceea ce priveste tehnologia si aspectul. Felul in care a fost gandit ajuta orice cumparator sa se bucure de avantaje si de o buna redare a imaginii si sunetului, facand tot ceea promite.

Design si conectivitate LG 49UK6200PLA

Design si conectivitate LG 49UK6200PLA

Acest televizor arata fin, elegant si modern. El este subtire si se incadreaza in orice tip de camera, fiind perfect pentru oricine doreste sa fie conectat la noile tehnologii. Are un diametru de 123 cm si este indeajuns de mare pentru a fi incadrat intr-un loc amplu, de unde se poate privi. Oricine doreste sa urmareasca atat filmele, cat si emisiunile preferate, poate sa il achizitioneze cu incredere.

In ceea ce priveste conectivitatea, acest televizor LG are intrari HDMI, 1 in spate si 2 pe lateral, Bluetooth, Intrare USB, 1 in spate si 1 in lateral, pentru utilizari multiple, Intrare LAN, Intrare RF, Slot CI, CI+. Asta inseamna ca este un aparat versatil, cu multe posibilitati de conectare si cu caracteristici specifice multor scopuri.

Caracteristici superioare de sunet LG 49UK6200PLA

Sunetul acestui televizor este foarte bine cotat, avand caracteristici superioare. Astfel ca Tehnologia Multicanal pe care o are creeaza canale multiple virtuale care produc efectul Ultra Surround. Orice film bun are nevoie si de un sunet pe masura, asadar atunci cand vei dori sa te uiti la un film cu multa actiune, vei putea sa auzi si cele mai fine nuante pentru a simti ca te afli in mijlocul personajelor.

Performanta video si functii speciale LG 49UK6200PLA

Performanta video si functii speciale LG 49UK6200PLA

High Dynamic Range sau HDR este ceea ce in momentul actual reprezinta o garantie a imaginii de calitate. Acest tip de standard de imagine daruieste imagini de calitate si de asemenea aduce culorile la un rang inalt de rezolutie. LG UHD accepta formate diverse precum HDR10PRO sau HLG Pro.

Vezi Pretul!

Faptul ca este Ultra HD 4 k inseamna ca are un grad inalt de calitate a imaginii si a contrastelor prezente in orice film sau orice tip de redare. 4K inseamna ca daruieste o experienta de neegalat prin a fi o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea de tip Full HD.

Are functii speciale care aduc un plus de tehnologie activa acestui televizor, iar tu te vei putea bucura de ele: Clear VOICE III, LG Sound Sync, Magic Sound Tunning, Smart Sound Mode, True Color Accuracy, Ultra Surround, Hi-Fi Audio. Practic, televizorul acopera nevoile de sunet si imagine de inalta calitate, precum si functii smart: Browser Web, Buton rotativ, Live zoom, Magic Link, Player de muzica, webOS Smart TV.

Pareri LG 49UK6200PLA

Pareri LG 49UK6200PLA

Anumiti clienti spun ca telecomanda Magic Remote ar fi bine sa fie pusa in pachet si ca are un numar de kilograme de 11.22, ceea ce poate sa fie uneori greu in momentul ridicarii pentru anumite persoane.

Avand in vedere calitatile sale, caracteristicile pozitive depasesc net micile neajunsuri, iar televizorul devine o optiune superioara pentru achizitionare. De aceea calitatile sale precum sunetul de inalta calitate, designul si imaginile clare, precum si functiile sale Smart, pot sa fie motive suficiente pentru o alegere de durata si care se poate integra in  orice casa. Astfel ca vei putea sa te uiti la emisiunile tale preferate, care pot sa fie de devertisment, arta sau orice alta categorie. Orice tip de film va fi bine surprins datorita calitatilor si specificatiilor tehnice. De la filmele de actiune, pana la cele romantice, orice membru al familiei va putea gasi ceva care sa ii faca placere. Pentru cei care adora concertele, sunetul va fi la standarde inalte si va aduce spectacolul chiar acasa.

Oferte LG 49UK6200PLA

Vezi Pretul!

Televizor LED Smart LG 49UK6200PLA Review
Televizor LED Smart LG 49UK6200PLA Review

Vrem sa auzim parerea ta

Lasa un comentariu

Cel mai bun televizor
Logo